Pulsul economiei

153
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1520012084.jpg

Articole de la același autor

În luna ianuarie 2018, prețurile producției industriale per total (piața internă și piața externă) au crescut cu 1,1% față de luna decembrie 2017. Comparativ cu luna ianuarie creșterea a fost de 3,7%. 
★ ★ ★
Vineri, 2 martie 2018, la întâlnirea de lucru cu premierul Viorica
Dăncilă, primarii municipiilor reșe-dință de județ au venit cu soluții pentru deblocarea absorbției fondurilor europene. Cele mai multe vizează: reducerea birocrației, modificarea legislației achizițiilor publice, a ghidului solicitantului, regimul de proprietate publică și de parteneriat, precum și optimizarea aplicației electronice My SMIS.
★ ★ ★
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a demarat procedura de recunoaștere a fabricilor de zahăr. Producătorii de sfeclă de zahăr pot beneficia de ajutor național tranzitoriu și sprijin voluntar cuplat, dacă fac dovada încheierii unui contract cu o fabrică de zahăr recunoscută de MADR.
★ ★ ★
Premierul Viorica Dăncilă a solicitat Comisiei Europene să trimită experți, în România, care să ofere sprijin și consiliere în obținerea de finanțare pentru proiectele din cadrul programului operațional regional (POR).
★ ★ ★
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut Autorității de Management a POR să desemneze câte o persoană pentru fiecare autoritate publică locală, care să urmărească stadiul proiectului propus de primării, de la momentul depunerii până la semnarea contractului de finanțare, și să ofere sprijin și consiliere atunci când este necesar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Februarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 12 Februarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Economie : Industria turismului a fost pe val în 2017
Vineri, 12 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.3902 secunde