Pulsul economiei

99
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1512575043.jpg

Articole de la același autor

În ședința din data de 6 decembrie 2017, consiliul de administrație al companiei Oil Terminal l-a ales pe Cristian-Florin Gheorghe în funcția de președinte.

x x x

În prezent, majoritatea serviciilor feroviare de călători folosesc locomotive și vagoane recondiționate. Deși parcul de vagoane al CFR Călători include peste 3.000 de vehicule, doar 660 dintre ele sunt mai noi de 20 ani.

x x x

Începând din 2012, CFR Călători nu a mai primit fonduri de la bugetul de stat pentru investiții, efectele fiind evidente. În următorii zece ani, aproximativ 40% din parcul de vagoane existent va îndeplini condițiile de casare.

x x x

Până la data de 29 decembrie 2017 inclusiv, se depun cererile de acord pentru finanțare, ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

x x x

În legătură cu recomandarea primită de România, ministrul finanțelor publice, Ionuț Mișa, s-a angajat, în fața Consiliului pentru Afaceri Economice și Financiare al Uniunii Europene, să ia măsurile necesare ca statul român să nu depîțească pragul de deficit bugetar de 3% din PIB.

x x x

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a lansat apelurile de proiecte: POR/165/2 (2.1.B - Incubatoare de afaceri) și POR/179/2 (2.1.B.ITI - Incubatoare de afaceri - ITI Delta Dunării). Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 200.000 euro și maximum 7 milioane euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.002 secunde