Pulsul economiei

199
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1508330719.jpg

Articole recomandate

Cele 8.300 de pachete turistice în valoare totală de 7,4 milioane de euro vândute de Omnia Turism, care nu mai pot fi onorate după moartea patronului agenției, reprezintă cea mai mare pagubă consemnată în acest domeniu, după Revoluție, a declarat ministrul Turismului, Mircea Dobre. Din pierdere totală de 7,4 milioane de euro, încasate de agenție, polița de asigurare acoperă doar 50.000 de euro.

v v v

EximBank a devenit principalul partener financiar pentru producătorul de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România. Cele două părți au încheiat un acord financiar în valoare de aproape 14 milioane de euro destinat derulării activității curente și continuării investițiilor.

Maschio-Gaspardo România este parte a grupului italian Maschio Gaspardo, lider la nivel mondial în producția de echipamente agricole, și deține o fabrică în localitatea arădeană Chișineu-Criș, la 43 de kilometri de municipiul Arad, unde produce echipamente pentru tractoare (scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare cu dinți și prese de balotat). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde