Pulsul economiei

102
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1507295767.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unui proiect de lege aprobat de Guvern, începând cu data de 1 iulie 2018 se interzice introducerea pe piața națională a pungilor de transport din plastic subțire și foarte subțire cu mâner, iar de la 1 ianuarie 2019 - se interzice comercializarea lor. Interdicția nu vizează pungile fără mâner.


x x x


Guvernul a majorat suma alocată pentru plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, în anul 2017, de la 349, 425 milioane lei, la 436,925 milioane lei pentru a se asigura resursele financiare necesare pentru plata ajutorului de stat.


x x x


Potrivit ministrului muncii, Lia Olguța Vasilescu, cinci milioane de pensii vor fi recalculate în baza viitoarei legi a pensiilor. Demnitarul a precizat că doar cei ce dovedesc că au o vechime semnificativă în muncă vor fi considerați pensionari. Persoanele care beneficiază acum de pensia minima garantată vor fi încadrate într-o altă categorie. Vârsta de pensionare nu va fi mărită. 


x x x


Executivul a aprobat hotărârea privind acordarea de ajutor financiar organizațiilor de producători și altor forme asociative pentru comercializare, din sectorul fructelor și legumelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Economie : Schimbările fiscale din 2018
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Economie : Euro se întărește în raport cu dolarul
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.9798 secunde