Pulsul economiei

117
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1507126550.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că noul director al TAROM este Daniela Dragne. În acest moment, Dragne este membru al Consiliului General al Municipiului București.

v v v

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anunțat că anul acesta se vor deschide traficului aproximativ 65 km de autostradă. În primele nouă luni ale acestui an, s-au inaugurat 15 km de autostradă. Până la sfârșitul anului se vor da în folosință încă trei loturi de autostradă, în lungime totală de aproximativ 50 km.

v v v

În primele opt luni ale anului 2017, cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) a crescut, față de aceeași perioadă din 2017, cu 9,3%, ca serie brută, și cu 8,4%, ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate. Evoluția bună s-a datorat creșterii vânzărilor de produse nealimentare (+12,0%), comerțului cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+11,9%) și vânzărilor de produse alimentare, băuturi și tutun (+4,8%).

v v v

În noaptea de 2 spre 3 octombrie, inspectorii antifraudă au identificat în punctul de trecere a frontierei Nădlac opt autoutilitare care transportau din Ungaria produse textile (geci, treninguri, veste etc), fără documente legale de proveniență, cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul statului. Valoarea articolelelor vestimentare confiscate este de 1.744.480 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 05 Octombrie 2017
Stire din Economie : Francul a pierdut 1,31 bani
Miercuri, 04 Octombrie 2017
Stire din Economie : Comerțul e pe val
Miercuri, 04 Octombrie 2017
Stire din Economie : Echipajul navei "Geo Star" va fi repatriat
Pagina a fost generata in 0.9879 secunde