Prosumatorii pot adera la Organizaţia PATRES

170
Prosumatorii pot adera la Organizaţia PATRES - prosumatoriiinvitati-1619106687.jpg

Articole de la același autor

Prosumatorii trebuie să se unească, să devină o realitate în România, este de părere Organizaţia Patronală a producătorilor de Energie din Surse Regenerabile, care a susţinut mereu dreptul consumatorilor casnici şi non-casnici de a produce energie, se arată într-un comunicat. Devenind prosumatori, românii au posibilitatea să-şi reducă facturile la energie şi să valorifice energie produsă şi neconsumată.

„Pentru a veni în continuare în sprijinul lor, organizația noastră patronală a decis să-şi extindă activitatea, oferind posibilitatea persoanelor fizice și juridice care dețin unități de producere a energiei electrice din surse regenerabile, precum și viitorilor prosumatori să adere la PATRES. Ne angajăm astfel să promovăm și să apărăm interesele prosumatorilor în România”, a declarat Viorel Lefter, președinte PATRES.

Adunarea Generală a organizației patronale a aprobat modificarea statutului pentru a se permite extinderea activității. Prosumatorii, membri PATRES, vor face parte dintr-un grup distinct de cel al producătorilor de energie din surse regenerabile și vor fi reprezentați în conducerea Organizației de un vicepreședinte desemnat de către aceștia. Pentru persoanele fizice, actuali și viitori prosumatori, PATRES nu va percepe o cotizație anuală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4588 secunde