Propunerile pentru startul sezonului estival: mai multe zile libere, show-uri și arabi

370
Propunerile pentru startul sezonului estival: mai multe zile libere, show-uri și arabi - carealegorice-1360941048.jpg

Articole de la același autor

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și Asociația Litoral - Delta Dunării au solicitat Guvernului României ca zilele de 2 mai (Ziua Tineretului) și 3 mai să fie zile naționale libere, cu posibilitatea de recuperare în 2013, pentru a stimula circulația turistică către stațiunile turistice din România și către litoral.

"Așa cum spune tradiția, litoralul românesc este destinația «vedetă» pentru petrecerea minivacanței de 1 Mai, care, printr-o conjunctură fericită, se va sărbători în aceeași săptămână cu Sărbătorile Pascale. ANAT și Asociația Litoral - Delta Dunării au solicitat Guvernului României și premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai (Ziua Tineretului) și 3 mai să fie acordate ca și zile naționale libere cu posibilitatea de recuperare în 2013, pentru a stimula circulația turistică către stațiunile turistice din România și către litoralul românesc, ceea ce ne va permite să dăm un start excelent sezonului 2013", a precizat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Reprezentanții Asociației au mai anunțat că, împreună cu membrii săi - autoritățile locale de pe litoral, patronatele hoteliere și agențiile de turism - se pregătește să organizeze și în acest an deschiderea oficială a sezonului estival la data de 1 Mai, pe întreg litoralul românesc.

Turiștii vor avea parte de concerte, de defilări cu autobuze supraetajate, mașini de epocă și motociclete, care alegorice, jocuri și concursuri pe plaje, muzică, focuri de artificii, show-uri de lasere.

"Considerăm că organizarea evenimentelor în această perioadă va atrage prima serie importantă de turiști pentru anul 2013, ceea ce va da un start foarte bun întregului sezon. Asociația Litoral - Delta Dunării a transmis deja adrese către autoritățile locale membre și către cabinetul ministrului delegat pentru IMM-uri, turism și mediul de afaceri, pentru organizarea unui program amplu de evenimente, care va include concerte, defilare cu autobuze supraetajate, paradă cu mașini de epocă și motociclete, care alegorice, jocuri și concursuri pe plaje, muzică, foc de artificii, show-uri de lasere etc.", au anunțat reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării.

Toate aceste evenimente vor fi promovate la Târgul de Turism al României (14 - 17 martie 2013).

Potrivit președintelui Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, la deschiderea sezonului este foarte probabil să asiste și un grup de jurnaliști și tour-operatori din Emiratele Arabe Unite, pe care îi invită într-un infotrip pe litoral, alături de reprezentanții companiei aeriene FlyDuba.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Minunea din Munții Aninei
Pagina a fost generata in 1.6949 secunde