Proiectul de construcție a corvetelor la SNC are tot sprijinul Guvernului francez

310
Proiectul de construcție a corvetelor la SNC are tot sprijinul Guvernului francez - proiectulsprijinguvernfrancez-1524237037.jpg

Articole de la același autor

În cuvântul său adresat celor prezenți la ceremonia de semnare a acordul de colaborare dintre SNC și Naval Group Franța, în vederea realizării, în comun, a corvetelor multifuncționale pentru Forțele Navale Române, ambasadoarea Franței în România, Michèle Ramis, a declarat: 


"Sunt foarte bucuroasă că am vizitat Șantierul Naval Constanța. Franța și România sunt angajate într-un parteneriat strategic de peste zece ani, care acoperă mai multe domenii, între care și cel al apărării. Așa cum a declarat și președintele Emmanuel Macron, când a vizitat România în august 2017. Franța propune țării dumneavoastră cooperarea în domeniul industrie apărării și parteneriate pe terme lung. Ceea ce s-a întâmplat astăzi este concretizarea intenției de cooperare într-un actor francez din domeniul naval, unul dintre campionii lumii în acest domeniu, și SNC, pentru a fi capabili să propunem împreună o ofertă, în vederea unei cooperări industriale pe terme lung, care vizează construcția unor nave în România și transferul de tehnologie, crearea de locuri de muncă și capacități de export. Este o operațiune de care beneficiază ambele părți și are tot sprijinul Guvernului francez." 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7997 secunde