Proiect transfrontalier româno-bulgar

194
Proiect transfrontalier româno-bulgar - proiect-1529330731.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța participă la implementarea proiectului "Promovarea mobilității forței de muncă în rândul angajaților și persoanelor inactive - Mobility of Workers and unemployed Upgrade - MOWEUP".


Liderul de proiect este Camera de Comerț și Industrie Dobrich, district Dobrich - Bulgaria, iar Institutul European pentru Turism Cultural EUREKA și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța sunt parteneri. Proiectul este finanțat prin programul INTERREG V-A România - Bulgaria.


Obiectivele principale ale proiectului sunt următoarele: elaborarea și susținerea unei platforme web, un instrument pentru informații și sfaturi cu privire la carieră; contribuție la crearea unei arii eligibile integrate, din punct de vedere al angajării și mobilității forței de muncă și crearea unor locuri de muncă în zona transfrontalieră și a unor oportunități de antreprenoriat.


Lansarea platformei web MOWEUP va avea loc joi, 28 iunie, la sala de conferințe a hotelului "Danube" din Ruse (Bulgaria). La eveniment sunt invitați să participe parteneri economici și sociali, organizații de afaceri, autorități locale și regionale, angajatori, persoane în căutarea unui loc de muncă, ONG-uri, alte persoane interesate și mass-media.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2759 secunde