Proiect organizat de BNS și Primăria Mangalia

200
1
Blocul Național Sindical, în calitate de promotor, alături de Primăria Brăila, Primăria Mangalia și S.C. New Hope S.R.L., în calitate de parteneri, încheie la sfârșitul lunii octombrie proiectul "Consilierea și instruirea șomerilor", cofinanțat din Fondul Social European. 

Proiectul implementat de BNS în perioada 8 septembrie 2010 - 31 octombrie 2012 a vizat, ca obiectiv general, creșterea gradului de ocupare și reducerea șomajului prin facilitarea integrării pe piața muncii a șomerilor din regiunile București-Ilfov, Sud-Est și Vest.

Cel mai important obiectiv, realizat conform indicatorilor proiectați, este asigurarea accesului la servicii de consiliere și formare profesională pentru o serie întreagă de șomeri din regiunile București-Ilfov, Sud-Est (Brăila, Constanța) și Vest (Caraș-Severin).

331 de persoane au parcurs programe integrate, consiliere și cursuri de formare profesională continuă, 27% dintre aceste persoane fiind deja reintegrate profesional. 

Comentează știrea

voica
6 noiembrie 2012
formare profesionala ?

Pana la urma aceste fonduri UE, cheltuite fara nici o eficienta, se vor returna acolo de unde s-au luat. Formare profesionala la Venus ?? Halal. Cunosc pers care s-au facut ca se duc la aceste cursuri, si-au luat intradevar diplome (fara nici o valoare la angajare) si ceva banuti dupa ce s-au angajat 3 zile (mai mult le pute), asa caaa...ca..ca. Recomandare: Nu mai luati bani de la UE pt a v-ii insusi, v-a veni vremea cand v-a trebui sa dati socoteala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1788 secunde