Programul Rabla / Colectorii constănțeni ridică tichetele miercuri și joi

409
Programul Rabla / Colectorii constănțeni ridică tichetele miercuri și joi - 12807582601077671881fotografiide-1344339702.jpg
În urmă cu puțin timp, Ministerul Mediului a anunțat că a doua sesiune a Programului Rabla 2012 pornește pentru persoanele fizice de miercuri, 8 august 2012, așa că, începând de mâine, are loc repartizarea către colectori a celor 15.000 de tichete, iar persoanele fizice care dețin mașini mai vechi de 10 ani se pot adresa firmelor colectoare, începând cu aceeași dată, în vederea casării acestor autoturisme.

Pentru județul Constanța au fost selectați doi colectori, unul din municipiul Constanța și unul din Năvodari. Managerul societății din Năvodari - Resort Metal, Ion Ticuleanu, a precizat că va ajunge în Capitală joi pentru a intra în posesia tichetelor, așa că pe 9 august, după ora 15.00, constănțenii se pot prezenta deja acolo cu mașinile vechi. Acesta îi sfătuiește pe proprietari să aibă pregătit măcar certificatul fiscal, prin care se atestă că nu au datorii la bugetul local. În rest, pentru cei care nu au timp, nu știu, sau pur și simplu nu vor să-și bată capul prea mult, colectorul are un angajat care se ocupă de absolut toate detaliile, împreună cu proprietarii.

În ceea ce-l privește pe cel de-al doilea colector, se pare că un reprezentant al acestuia va ridica tichetele încă de mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9838 secunde