€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Produsele agricole românești - vedetele Târgului internațional Agriteq

Ştire online publicată Sâmbătă, 23 Martie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
În perioada 19 - 22 martie, a avut loc cea de-a șaptea ediție a expoziției internaționale Agriteq, din Doha. Eveniment a fost organizat de Ministerul Municipalității și Mediului din Qatar. Obiectivul principal al manifestării expoziționale a fost acela de a reuni actori din agricultură, piscicultură, irigații, mediu, sectorul echipamentelor agricole moderne și al tehnologiei. 
La târg, au fost prezente 140 de firme agricole din 51 de țări. La actuala ediție, România a fost reprezentată de 14 companii de profil. 


Alături de oamenii de afaceri participanți la expoziție, s-a aflat ministrul Petre Daea, care a avut o întrevedere cu omologul său, ministrul Municipalității și Mediului din Qatar, Abdullah bin Abdulaziz Al Subaie, prilej cu care au analizat modalități concrete de cooperare între cele două țări. În cadrul turului expozițional, ministrul Petre Daea i-a prezentat omologului său produsele românești, acestea fiind apreciate în mod deosebit pentru gust și autenticitate.
 
De asemenea, mulți vizitatori au arătat interes pentru degustarea preparatelor românești, aceștia fiind încântați atât de modul de prezentare, dar mai ales de savoarea acestora. 


În zilele următoare, se așteaptă încheierea unor înțelegeri concrete de colaborare între firmele românești participante și oamenii de afaceri, vizitatori ai expoziției.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7149 secunde