Producția de carne de oaie a explodat

341
Producția de carne de oaie a explodat - productiadecarnedeoaieaexplodat1-1554931035.jpg

Articole de la același autor

În februarie 2019 față de aceeași lună din 2018, numărul sacrificărilor de animale a crescut la ovine și caprine cu 21,8%, la bovine cu 16,2%, la păsări cu 10,5%. În cazul porcinelor, s-a înregistrat o scădere de 2,7%. Pe de altă parte, greutatea în carcasă a crescut la porcine cu 4,5%, la ovine și caprine cu 10,38%, la păsări, cu 8,5% și la bovine cu 20,1%. Creșterea spectaculoasă a producției de carne de oaie este efectul, în mare măsură, al campaniei "Alege oaia!", inițiată de ministrul agriculturii, Petre Daea. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Aprilie 2019
Stire din Economie : Feroviarii ies în stradă
Pagina a fost generata in 0.9324 secunde