Producția de carne de oaie a explodat
341
Articole de la același autor
În februarie 2019 față de aceeași lună din 2018, numărul sacrificărilor de animale a crescut la ovine și caprine cu 21,8%, la bovine cu 16,2%, la păsări cu 10,5%. În cazul porcinelor, s-a înregistrat o scădere de 2,7%. Pe de altă parte, greutatea în carcasă a crescut la porcine cu 4,5%, la ovine și caprine cu 10,38%, la păsări, cu 8,5% și la bovine cu 20,1%. Creșterea spectaculoasă a producției de carne de oaie este efectul, în mare măsură, al campaniei "Alege oaia!", inițiată de ministrul agriculturii, Petre Daea.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Joi, 11 Aprilie 2019
Miercuri, 10 Aprilie 2019