€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Procedura de avizare a caselor de marcat cu jurnal electronic, lansată în dezbatere publică

Ştire online publicată Marţi, 19 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a lansat, ieri, în dezbatere publică (pe site-ul mfinante.ro), proiectul unui Ordin care reglementează procedura de avizare tehnică a noilor modele de aparate de marcat dotate cu jurnal electronic. 


Instituția publică abilitată să emită avizul tehnic favorabil pentru aparatele de marcat electronice fiscale este Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București.


„Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 91/2014 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale are ca scop o mai bună monitorizare a activității operatorilor economici care desfășoară livrări de bunuri cu amănuntul, precum și prestări de servicii, direct către populație, prin instituirea unor pârghii care să conducă la creșterea gradului de colectare a veniturilor bugetare și la diminuarea evaziunii fiscale în domeniu”, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7143 secunde