Prima sesiune de comunicare a IMM-urilor cu UE, găzduită de Camera de Comerț Constanța

247
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, a găzduit, în această săptămână, primul panel de comunicare din cadrul proiectului "RO-SMEP/Panels - a two way communication RO-EU", al cărui obiectiv este consultarea managerilor pe diferite subiecte lansate de CE, pentru a elabora politicile și legislația europeană ce vizează mediul de afaceri.
Pentru a aduna feedback de la mediul de afaceri, Comisia Europeană derulează mai multe proiecte de comunicare, în care implică structuri teritoriale aflate în legătură directă cu firmele.
Bugetul alocat CCINA este de 12.000 euro, instituția urmând să organizeze alte cinci astfel de sesiuni de comunicare.
"În cadrul primului panel, IMM-urile au avut șansa de a-și exprima opinia cu privire la propunerea de aliniere a legislației autohtone la cea comunitară, cu referire la decizia 768/2008, care prevede instituirea unui cadru comun pentru comercializarea produselor. Panelul a fost moderat de un specialist, care a prezentat documentele supuse consultării, respectiv directivele europene și legislația națională, și propunerile CE. Participarea a fost gratuită", spun cei de la CCINA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.497 secunde