Premii europene pentru creativitate

108
Premii europene pentru creativitate - premiieuropenepentrucreativitate-1616340489.jpg

Articole de la același autor

Consiliul European pentru inovare acordă mai multe premii pentru a-i onora pe cei care modelează viitorul inovării în Europa. Premiul UE pentru femeile inovatoare le recompensează pe cele mai talentate femei antreprenoare din UE și din țările asociate la programul Orizont Europa, care au creat companii de succes și au introdus inovații pe piață.

Premiul pentru Capitala europeană a inovării recunoaște importanța orașelor în modelarea ecosistemului local de inovare și promovează inovarea revoluționară. Anul acesta s-a introdus o nouă categorie: Cel mai inovator oraș european (The European Rising Innovative City), care se adresează orașelor cu o populație de peste 50 000, dar mai mică de 250 000 de locuitori.

Concursul european pentru inovare socială are drept scop stimularea, sprijinirea și recompensarea inovațiilor din domeniul social care vor ajuta cetățenii și organizațiile să identifice, să dezvolte și să consolideze competențele de care vor avea nevoie pentru a se adapta și a prospera într-o lume în schimbare.

Premiile pentru achizițiile publice europene pentru inovare au drept scop recunoașterea eforturilor achizitorilor publici și privați din întreaga Europă de a promova achizițiile pentru inovare, recompensând totodată modalitățile inovatoare de achiziționare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Februarie 2021
Stire din Economie : Premiile pieței române de capital
Duminică, 20 Decembrie 2020
Stire din Social : Pot de peste trei milioane de euro, la Loto
Pagina a fost generata in 0.6866 secunde