Premieră în retail: Carrefour și-a făcut hipermarket online și începe vânzările pe internet

179
Premieră în retail: Carrefour și-a făcut hipermarket online și începe vânzările pe internet - 1267919carrefour-1366129470.jpg
Carrefour România a deschis un hipermarket online, aflat momentan în varianta beta, de unde clienții își pot face cumpărăturile, cu livrare la domiciliu, serviciul fiind disponibil pentru București și zona limitrofă.

Potrivit datelor de pe carrefour-online.ro, comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare. Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comandă în parte și va însoți produsele livrate.

Comenzile pot fi realizate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar livrările se fac de luni până vineri între orele 14:00-22:00 și sâmbătă între orele 10:00 și 15:00.

Zonele de livrare sunt București și următoarele zone limitrofe: Buftea, Buciumeni, Otopeni, Balotești, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Dudu, Roșu, Chitila, Rudeni, Ciorogârla, Clinceni, Olteni, Corbeanca, Ostratu, Petrești, Cornetu, Dobroești, Fundeni, Domnești, Dragomirești Deal și Vale, Glina, Cățelu, Manolache, Jilava, Măgurele, Alunișu, Vârteju, Mogoșoaia, Pantelimon, Popești-Leordeni, Ștefănestii de Jos, Tunari, Dimieni, Voluntari, Pipera, Dârvari și Buda.

Magazinul cuprinde peste 7.000 de produse.

Dintre retaileri, rețeaua cash&carry Metro deține un magazin online de birotică, pape­tărie, elec­tronice, electrocasnice, IT, cu­rățenie și protocol, care se adresează persoanelor juridice, iar Cora urmează să lanseze coradrive.ro, prin care clientul face cumpărăturile online și le ridică apoi din magazin.

În Romania, grupul Carrefour numără în prezent 112 magazine, dintre care 24 hipermarket-uri Carrefour, 68 supermarket-uri Market și 20 magazine de proximitate Express.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Vineri, 26 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Constănțeancă prinsă la furat
Pagina a fost generata in 0.2626 secunde