Pregătiți-vă rochiile și costumele de gală, pentru Balul oamenilor de afaceri!

357
Pregătiți-vă rochiile și costumele de gală, pentru Balul oamenilor de afaceri! - pregatitivadebal1-1527512821.jpg

Articole recomandate

Cea de-a patra ediție a Balului oamenilor de afaceri din Constanța va avea loc vineri, 8 iunie 2018, începând cu ora 19, la restaurantul "Del Mar", din Mamaia.

Organizatorul este Camera de Comerț Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în colaborare cu Organizația Patronală Mamaia-Constanța.

Evenimentul din acest an este dedicat Centenarului Marii Uniri și împlinirii a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă.

"Ne dorim să fie o seară specială, pentru toți participanții, cu un program artistic atrăgător și cu delicatese culinare, atât din bucătăria internațională, cât și din cea dobrogeană. În cadrul Balului oamenilor de afaceri se va organiza o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanților la această seară exclusivistă", afirmă organizatorii.

La bal sunt invitați să participe reprezentanții mediului de afaceri constănțean, firme membre, dar și nemembre ale CCINA, sponsori, reprezentanți din domeniile financiar, bancar și juridic, autorități locale, reprezentanți ai consulatelor străine la Constanța, cât și din mass-media locală.

În cadrul evenimentului, vor fi acordate premii unor antreprenori constănțeni, pentru tradiție, cercetare, dezvoltare, inovare și export.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, cei interesați se pot adresa Direcției pentru relația cu membri - cooperare Internațională din cadrul CCINA Constanța, telefon: 0241-618475 sau 0241-549515; fax: 0241-619654 sau e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde