Pregătiți-vă de cumpărături! Se deschide Târgul TINIMTEX

322
Pregătiți-vă  de cumpărături!  Se deschide  Târgul TINIMTEX - pregatitiva-1479743625.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 23 - 27 noiembrie 2016, cea de a 69-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălță-minte TINIMTEX. Acesta este cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.

Actuala ediție a TINIMTEX, ultima din anul 2016, deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănțean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul rece, articole menite să răspundă  tuturor gusturilor cumpărătorilor.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia și reunește peste 130 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din România.

Numărul mare de participanți și suprafața ocupată, confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți și mai ales pentru cumpărătorii constănțeni.

Târgul este structurat astfel:

- la parter - confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, confecții din blană și piele, articole home - deco;

- la etaj - încălțăminte și marochinărie.

Ponderea grupelor de produse din cadrul acestei ediții este următoarea:

- 35% - confecții textile adulți;

- 25% - încălțăminte și marochinărie;

- 17% - tricotaje și confecții copii, decorațiuni interioare și lenjerii de pat;

- 23% - confecții piele și blană.

Programul de vizitare este următorul: în perioada 23 - 26 noiembrie, între orele 10 și 19; duminică, 27 noiembrie, între 10 și 16. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde