Pregătiți portofelul! Se deschide TINIMTEX, în Mamaia

971
1
Pregătiți portofelul! Se deschide TINIMTEX, în Mamaia - pregatitiportofelul-1456163412.jpg

Articole de la același autor

La malul mării, Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX o ia înaintea păsărilor migratoare și anunță venirea primăverii. Doamnelor, domni-șoarelor și domnilor, pregătiți-vă să vă înnoiți garderoba de vară! Cea de-a 66-a ediție a acestei manifestări expoziționale își des-chide porțile înainte de Mărțișor, pe 24 februarie 2016.


"Este cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea", a de-clarat, la conferința de presă care prefațează târgul, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României. "La această ediție, găzduită de Pavilionul Expozițional și Centrul de Afaceri Eurolitoral, din stațiunea Mamaia, vor fi prezente peste 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. Circa 73% dintre ei sunt producători români."


90% dintre firmele participante au ștate vechi la TINIMTEX, 10% aflându-se la prima participare. Ponderea firmelor pe județe este următoarea: București 25%, Constanța 18%, Brașov 12%, Iași 8%, Neamț 5%, Arad 5%, Argeș 5%, Suceava 4%, Brăila 3%, Timișoara 3%, Târgu Mureș 3%, Bistrița 3%, Bacău 3% și Sibiu 3%.


În cadrul târgului, producătorii se vor con-frunta cu comercianții din domeniu, veniți pentru contractări și cu publicul, căruia i se adresează colecțiile expuse.


Vizitatorii vor putea lua pulsul tendințelor din moda 2016. În cazul femeilor, aceasta aduce câteva schimbări stilului fashion. Potrivit Fashion365.ro, culorile care vor face furori în 2016 sunt: orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cașmir, albastru tropical, verde măsliniu, stormy weather, galben muștar.


TINIMTEX este structurat astfel: Pavilion Expozițional, la parter  - îmbrăcăminte pentru adulți, iar la etaj – îmbrăcăminte pentru copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii; la Centrul de Afaceri "Eurolitoral" - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încăl-țăminte. Programul de vizitare este următorul: în perioada 24 - 27 februarie, între orele 10.00 - 19.00; duminică, 28 februarie, între orele 10.00 - 16.00.


Mihai Daraban a declarat că, întrucât toți expozanții preferă Pavilionul Expozițional, respectiv parterul acestuia, s-a intrat într-un blocaj. Numărul participanților s-ar putea dubla, dacă lângă Pavilion ar fi amenajat un spațiu pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, cu sprijinul agenților economici interesați. Acesta a reamintit că CCINA a depus oferta pentru preluarea Pavilionului Expozițional în concesiune, de la Consiliul Județean Constanța. 


Răspunzând întrebărilor ziariștilor, Daraban a declarat că așteaptă de la viitorii primari din județul Constanța două lucruri: să netezească drumul celor ce vor să deschidă o afacere, înființând ghișeele unice, și să identifice terenuri ce pot fi puse la dispoziția investitorilor. 


Comentează știrea

Hollywood
23 februarie 2016
Da Da Da

Mare eveniment, mare tradiție, pfua! Ce să-ți povestesc ... Târgul de bulendre și parțale. Ani de zile CCINA a dansat samba cu Mazăre & Co. timp în care orașul era desfăcut bucată cu bucată și umplut de betoane sau de jeg. De câți ani sunt aceiași oameni la conducerea CCINA? Mai ține minte cineva? Dar poate cineva să spună că orașul s-a dezvoltat economic în acești ani? Bre, mai alegeți și alți oameni la conducerea Camerei, mai cu viziune, mai cu talent managerial, cu imaginație, cu cultură generală bogată, cu bun simț și iubire dpentru orașul Constanța. Alegeți și tineri, că ne-am cam lămurit cu dinozaurii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde