Pregătește-ți din timp concediul! Târgul de Turism Vacanța Constanța 2013 vine cu cele mai bune oferte

433
1
Pregătește-ți din timp concediul! Târgul de Turism Vacanța Constanța 2013 vine cu cele mai bune oferte - maritimotargdeturism-1378733828.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii ar trebui să-și facă deja planuri pentru concediul din această iarnă, dar și pentru cel (cele) de anul viitor. La începutul lunii noiembrie, va avea loc, la Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism Vacanța Constanța 2013, așadar este un prilej numai bun pentru a ne achiziționa sejururi la prețuri foarte bune. Evenimentul, ajuns la a treia ediție, este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării.

Lansarea oficială a evenimentului, care se desfășoară în perioada 1 - 3 noiembrie, va avea loc vineri, 1 noiembrie, începând cu ora 12.00.

"Succesul ediției anterioare din perioada 17 - 19 mai 2013, la care au fost prezenți cei mai importanți touroperatori din România și Bulgaria, destinații turistice din România, centre SPA, complexuri hoteliere de renume, a trezit interesul constănțenilor pentru acest eveniment și a impus lansarea Târgului de Turism Vacanța Constanța ediția de toamnă 2013. Evenimentul se lansează cu facilități pentru expozanți, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezența la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanța, ANAT și FAPT se vor bucura de tarife preferențiale de participare", explică organizatorii.

Oferte bune pentru Crăciun și Revelion

La târg vor participa agenți de turism, touroperatori, furnizori de activități de aventură și sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România. Toți vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun 2013 și Revelion 2014, precum și discounturi și oferte speciale pentru planificarea vacanței în 2014, spun organizatorii.

Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism Vacanța Constanța fac parte atât reprezentații folclorice și prezentări de oferte și destinații turistice, cât și tombole cu premii surpriză pentru vizitatori.

Prin organizarea sa la Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism Vacanța Constanța 2013 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 - 22.00).

"Considerăm că este oportun să oferim constănțenilor, una dintre cele mai importante piețe - sursă de turiști din România, oferte pentru toate destinațiile turistice - turism montan, turism de tratament, aventură, city break-uri, turism religios și pelerinaje - în cadrul unui eveniment binemeritat și mult așteptat!", spun organizatorii.

Comentează știrea

Dina
10 septembrie 2013
Oferta zilei

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1885 secunde