Populația a subscris peste 520 de milioane de lei în titlurilor de stat

356
Populația a subscris peste 520 de milioane de lei în titlurilor de stat - populatiaainvestit-1469544260.jpg

Articole de la același autor

Emisiunea de titluri de stat adresată persoanelor fizice, ediția Centenar, cunoaște un adevărat succes, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice. Volumul total de subscriere atins ieri este de cinci ori mai mare decât valoarea anunțată, respectiv de peste 520 de milioane de lei. Aceasta cerere a venit din partea unui număr foarte mare de cetățeni, reușind să atragă mai bine de 14.000 de cumpărători, de 11 ori mai mare față de emisiunea similară de anul trecut. 


"Succesul emisiunii arată încrederea pe care cetățenii o au în statul român. Aceasta va fi răsplătită! Ministerul Finanțelor Publice va accepta toate subscrierile titlurilor de stat în cadrul emisiunii "Centenar", astfel încât întreaga cerere manifestată de persoanele fizice pe durata perioadei de subscripție să fie satisfăcută", a declarat Anca Dragu, Ministrul Finanțelor Publice. 


Persoanele fizice interesate de cumpărarea titlurilor de stat ale ediției Centenar, vor putea subscrie până în data de 29 iulie 2016, cu respectarea plafonului maxim de 100.000 de lei pentru un singur investitor, având certitudinea alocării totale a sumei subscrise. 


Ministerul Finanțelor Publice îndeamnă persoanele fizice care doresc să subscrie prin băncile sindicatului de intermediere și care întâmpină probleme în a primi asistență din partea funcționarilor bancari, să transmită sesizările către departamentul de comunicare al Ministerului Finanțelor Publice pe adresa [email protected] sau pe adresa de Facebook a emisiunii Fidelis, ediția "Centenar": Ministerul Finanțelor Publice-Fidelis-Titluri de stat pentru populație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Iulie 2016
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 1,17 ban
Miercuri, 27 Iulie 2016
Stire din Economie : Francul a pierdut 2,63 bani
Marţi, 26 Iulie 2016
Stire din Economie : Francul a câștigat 1 ban
Pagina a fost generata in 0.9827 secunde