Plăți bancare pe baza numărului de telefon

200
Plăți bancare pe baza numărului de telefon - sms3-1354185940.jpg

Articole de la același autor

Banca Comerciala Romana (BCR) lansează, în premieră pe piața bancara românească, serviciul Tranzacții Mobile BCR care permite plățile către alte persoane doar pe baza numărului de telefon mobil.


"Utilizatorii unui astfel de serviciu pot trimite bani prietenilor, membrilor familiei sau cunoscuților doar pe baza numărului de telefon mobil al acestora. Astfel, clienții BCR trebuie sa cunoască doar numărul de telefon mobil al beneficiarului (nu mai sunt necesare detalii financiare suplimentare) și pot trimite acestuia banii necesari, chiar și în caz de urgență (oricând și oriunde, fără să mai aștepte o viitoare întâlnire pentru a înmâna sumele)", a declarat Bogdan Marin, director Managementului Canalelor Retail.
Serviciul Tranzacții Mobile poate fi activat la orice unitate BCR și este oferit gratuit tuturor clienților, putând fi atașat oricărui cont curent în lei.


Serviciul este disponibil prin apelarea de pe telefonul mobil a numărului *183# (litera M pe tastatura telefonului). Se trimite simplu, codul asociat opțiunii, din meniul interactiv (ex: tasta 1 pentru Sold cont). Banca răspunde clientului prin afișarea informațiilor pe ecran în timp real.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5743 secunde