Plata cu telefonul, mai uşor și sigur de folosit

219
Plata cu telefonul, mai uşor și sigur de folosit - googlepay-1631120691.jpg

Articole de la același autor

Aplicaţia Google Pay este disponibilă de miercuri în România pentru acces direct pe telefon, după ce până în prezent a fost disponibilă prin intermediul aplicaţiilor de plată ale partenerilor, băncilor sau operatorilor de plăţi electronice, potrivit unui comunicat remis în numele Google şi Alphabet Inc.

Aplicaţia Google Pay va putea fi folosită de toţi utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăţi contactless sau online, se menţionează în comunicat.

Aplicaţia Google Pay oferă un mod rapid de plată şi protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate.

De asemenea, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare şi a cardurilor de loialitate. Totodată, o dată cu faptul că aplicaţia devine disponibilă direct pe telefon, devine disponibil şi suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS, ceea ce facilitează plata cu telefonul, conform comunicatului. Disponibilă în prezent în peste 30 de ţări în toată lumea, aplicaţia Google Pay oferă plăţi sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. Astfel, când aplicaţia este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real. Dacă telefonul este pierdut sau furat, deţinătorul poate să-l blocheze sau să-l şteargă folosind funcţia „Găseşte-mi dispozitivul”. Astfel de funcţionalităţi ajută la păstrarea în siguranţă a informaţiilor sensibile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5783 secunde