Plan de restructurare la TAROM, după ajutorul primit de la Comisia Europeană

Marţi, 25 Februarie 2020
105
Operatorul aerian național TAROM va depune un plan de restructurare și va întreprinde demersurile necesare pentru aprobarea acestuia și obținerea unui ajutor de restructurare, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Agerpres. Comisia Europeană a aprobat luni ajutorul de salvare pentru TAROM, acesta fiind primul pas din strategia companiei de a se eficientiza.

"Aprobarea ajutorului de salvare este primul pas din strategia compania națională TAROM de a restructura și eficientiza compania. În următoarele luni compania va depune un plan de restructurare și va întreprinde demersurile necesare pentru aprobarea acestuia și obținerea unui ajutor de restructurare. Implementarea măsurilor de eficientizare vor transforma compania după trei ani într-o companie modernă și eficientă orientată către pasageri", se precizează în comunicatul operatorului aerian.

Compania națională TAROM a primit, în 24 februarie 2020, un ajutor de salvare în valoare de 36,7 milioane de euro (aproximativ 176 milioane de lei), în urma aprobării de către Comisia Europeană în conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Pagina a fost generata in 0.1467 secunde