Pirelli, Arctic și Bosch, ajutor de la statul român

213
Pirelli, Arctic și Bosch, ajutor de la statul român - ajutorstat-1472485982.jpg

Articole recomandate

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a selectat șase proiecte de investiții, în valoare totală de 2,28 miliarde de lei, care intră în etapa finală de analiză pentru a beneficia de ajutor de stat, în baza schemei de stimulare a investiților cu impact major în economie, se arată într-un comunicat al Ministerului transmis, ieri, AGERPRES.

"Din 36 de proiecte de investiții, au fost selectate șase în valoare totală de 2,28 miliarde de lei. Ajutorul de stat solicitat se ridică la 621,4 milioane de lei. Urmează ca, în maximum 45 de zile lucrătoare de la publicarea listei, să fie analizate cele șase cereri de acord pentru finanțare și anunțate rezultatele finale", se menționează în comunicatul citat.

Cele șase firme ale căror cereri de ajutor de stat au fost selectate sunt Pirelli Tyres România SRL, Arctic SA, Clariant Products Ro SRL, Robert Bosch SRL, Safe Med International SRL și Alu Menziken SRL. Valoarea ajutorului de stat solicitat de aceste firme se ridică la 621,5 milioane de lei.

Ministerul menționează faptul că cele 36 de cereri de acord depuse în perioada 11.07 - 22.08.2016 reprezintă proiecte care însumează 5,47 miliarde de lei. Ajutorul de stat total solicitat a fost de 1,98 miliarde de lei în condițiile în care bugetul total al sesiunii este de 638 de milioane de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6428 secunde