Peste 69 de tone de carne au fost retrase de pe litoral

353
Inspectorii Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au verificat, în perioada 30 iunie-15 iulie, cu precădere, taberele de pe litoral și operatorii economici care își desfășoară activitatea în zona limitrofă plajei. Controalele au vizat originea produselor oferite spre consum, condițiile de păstrare a alimentelor, precum și carnetele de sănătate pe care angajații unităților alimentare sunt obligați să le dețină. Astfel, au fost efectuate 1.797 de acțiuni de control în domeniul siguranței alimentare și furnizarea serviciilor turistice. Pentru nerespectarea condițiilor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, inspectorii ANSVSA au aplicat sancțiuni, avertismente și au recurs la confiscarea a 69 tone de carne și produse din carne, 1.100 kg de lapte și produse lactate, produse de patiserie.

Inspectorii Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au verificat, în perioada 30 iunie-15 iulie, cu precădere, taberele de pe litoral și operatorii economici care își desfășoară activitatea în zona limitrofă plajei. Controalele au vizat originea produselor oferite spre consum, condițiile de păstrare a alimentelor, precum și carnetele de sănătate pe care angajații unităților alimentare sunt obligați să le dețină. Astfel, au fost efectuate 1.797 de acțiuni de control în domeniul siguranței alimentare și furnizarea serviciilor turistice. Pentru nerespectarea condițiilor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, inspectorii ANSVSA au aplicat sancțiuni, avertismente și au recurs la confiscarea a 69 tone de carne și produse din carne, 1.100 kg de lapte și produse lactate, produse de patiserie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3246 secunde