Mai multe ştiri online:

Peste 30 de expozanți la SEB Esthétique

Ştire online publicată Joi, 23 Mai 2013. Autor: Anca CHICU
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează, în premieră, la nivel regional, SEB Esthétique - un eveniment modern, actual, interactiv și complex, dedicat atât profesioniștilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală și hair-style, cât și publicului larg, aflat în căutarea celor mai noi produse și servicii din acest domeniu. 

Potrivit organizatorilor, la Centrul de Afaceri EuroLitoral peste 30 de producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, din România și Bulgaria, alături de specialiști din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumusețare, al segmentului wellness-spa și nutriției BIO, vor prezenta, atât publicului larg, cât și reprezentanților saloanelor, centrelor SPA și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri și tendințe din domeniul beauty.

Program de vizitare: în perioada 24 - 25 mai: 10.00 - 20.00, duminică, 26 mai: 10.00 - 16.00.

Intrarea este liberă.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7297 secunde