Pe data de 3 mai, se deschide Târgul EXPOAGROUTIL

218
Pe data de 3 mai, se deschide Târgul EXPOAGROUTIL - pedatade3mai-1524585591.jpg
În perioada 3 - 6 mai 2018, la centrul VIVO! Constanța, are loc cea de-a XXVI-a ediție a Târgului EXPOAGROUTIL, târg național, cu participare internațională, în domeniul agriculturii și industriei alimentare.


La eveniment vor participa producători și distribuitori de utilaje și inputuri agricole, de material săditor, produse tradiționale și viti-vinicole, bănci și firme de asigurări. La această ediție, SC Proagroservice SRL și alți expozanți vor prezenta utilaje în premieră.


Pană în prezent, s-au înscris peste 85 de participanți, pe o suprafață de 15.000 mp, în creștere cu 20% față de anul trecut. 30 dintre expozanți participă pentru prima dată la târgul din Constanța. Printre cei prezenți la manifestarea expozițională se numără și firme din Italia, Grecia și Bulgaria. 


Organizatorii târgului sunt Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Direcția pentru Agricultură a Județului Constanța, cu sprijinul Asociației Producătorilor Privați Agricoli de Cereale și Plante Oleaginoase din jud.Constanța și a LAPAR. 


Și la această ediție a târgului EXPOAGROUTIL, participanții vor avea oportunitatea de a participa la întâlniri de afaceri, de a beneficia de oferte promoționale, de a lansa comenzi și de a perfecta contracte.


Deschiderea oficială va avea loc joi, 3 mai 2018, la ora 11, în prezența a numeroase oficialități și personalități din domeniul agricol și nu numai.


În zilele de 3 - 5 mai, târgul va putea fi vizitat între orele 10 și 19, iar pe data de 6 mai, între orele 10 și 14. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde