Parteneriat pentru internaționalizarea firmelor românești

300
Parteneriat pentru internaționalizarea firmelor românești - parteneriatpentruinternationaliz-1509710189.jpg

Articole de la același autor

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor colabora în proiecte pentru internaționalizarea societăților comerciale românești și intensificarea activității externe de diplomație comercială a României.

Parteneriatul de colaborare a fost semnat de Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu – Președintele (UCCBR).

"Este un parteneriat strategic pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial modern, care, are nevoie de tot sprijinul nostru. Datoria noastră este să le asigurăm antreprenorilor toate informațiile de care au nevoie, toate instrumentele necesare dezvoltării și multiplicării afacerilor lor, generatoare de plus valoare în economia românească", a declarat ministrul Laufer.

În baza acestui document, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor face schimb de informații, vor organiza, în comun, evenimente promoționale pentru promovarea exporturilor românești, contribuind efectiv la accederea companiilor autohtone și investitorilor români pe piețele externe, cu impact direct și concret asupra internaționalizării acestora și dezvoltării exporturilor și a relațiilor economice și comerciale externe ale României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Gala Topului Național al Firmelor 2017
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Economie : ANAF adaptează formularele 201 și 205
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Ședință extraordinară la Guvern
Pagina a fost generata in 1.0234 secunde