€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Parteneriat pentru internaționalizarea firmelor românești

Ştire online publicată Vineri, 03 Noiembrie 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor colabora în proiecte pentru internaționalizarea societăților comerciale românești și intensificarea activității externe de diplomație comercială a României.

Parteneriatul de colaborare a fost semnat de Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu – Președintele (UCCBR).

„Este un parteneriat strategic pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial modern, care, are nevoie de tot sprijinul nostru. Datoria noastră este să le asigurăm antreprenorilor toate informațiile de care au nevoie, toate instrumentele necesare dezvoltării și multiplicării afacerilor lor, generatoare de plus valoare în economia românească”, a declarat ministrul Laufer.

În baza acestui document, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor face schimb de informații, vor organiza, în comun, evenimente promoționale pentru promovarea exporturilor românești, contribuind efectiv la accederea companiilor autohtone și investitorilor români pe piețele externe, cu impact direct și concret asupra internaționalizării acestora și dezvoltării exporturilor și a relațiilor economice și comerciale externe ale României.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7427 secunde