Parchet, pardoseli, mochete și tapet, toate într-un singur showroom

1348

Articole de la același autor

A venit momentul în care v-ați decis să schimbați pardoseala. Vreți să faceți renovări sau pur și simplu aveți nevoie de un sfat de la cineva care se pricepe. Nu prea cunoașteți domeniul, dar vă doriți ceva de calitate la un preț avantajos. 


Specialiștii spun că tipul de pardoseală reprezintă unul dintre elementele care definesc și personalizează un spațiu. Aspectul impecabil, materialul folosit, culoarea, finisajul, totul trebuie să fie în acord cu restul încăperii. 


"Noi oferim consiliere profesională clienților și le recomandăm cele mai noi produse adecvate nevoilor acestora. Produsele pe care le oferim se distribuie în România exclusiv prin compania noastră. Vorbim despre dale din propilenă suedeze pentru interior și exterior de la Bergo Flooring, sau despre parchetul din PVC care de doi ani a apărut în România produs de belgienii de la Lamett. 
O noutate pe piață, de anul acesta disponibilă și în România, o reprezintă lamelele de parchet și tapet din plută de la Divina Corckfloors și Corkart", a declarat Radu Bota, administratorul companiei Floor Cover Solutions din Constanța. 


Materialele sunt pe toate categoriile de prețuri, de la economic la medium și premium, oricine poate să-și găseas-că o combinație de culori, texturi și design care să se potrivească perfect cu decorul camerei. 


Dacă vă doriți un parchet asimetric olandez Bolefloor sau o mochetă 3D din lână naturală din Noua Zeelandă marca Flock, ori poate aveți o terasă pe care vreți să o aranjați cu produse de la Ravaioli Decking, floorcover.ro vă stă la dispoziție, iar dacă doriți să primiți sfaturi de la specialiștii companiei, tot ce trebuie să faceți este să ajungeți la showroom-ul din Constanța, de pe strada Cișmelei nr.16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Doliu la Parchetul Tribunalului Constanța
Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Diverse : Tapetul, din nou în trend!
Pagina a fost generata in 1.576 secunde