Până când se pot depune cererile privind rambursarea accizei la motorină

161
Până când se pot depune cererile privind rambursarea accizei la motorină - panacandsepotdepune-1627056894.jpg

Articole de la același autor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă fermierii că data de 2 august este ultima zi în care pot depune cereri de plată pentru rambursarea accizei la motorină.

Rambursarea ajutorului de stat se va face pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură pentru trimestrul II din 2021, potrivit comunicatului APIA. În conformitate cu HG nr. 409/2021, pentru anul 2021, diferenţa dintre nivelul de 1.674,55 lei/1.000 litri al accizei şi rata accizei reduse este în cuantum unitar de 1,572 lei/litru şi se acordă ca ajutor de stat sub formă de rambursare.

Cererile se transmit prin mijloace electronice, dar şi pe suport de hârtie, la centrele judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al Municipiului Bucureşti, de către administratorul/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, însoţite de o serie de documente. Pentru a vedea ce documente trebuiesc depuse pentru sectorul vegetal şi cel zootehnic, puteţi consulta site-ul http://www.apia.org.ro/ro/ajutor-de-stat-pentru-motorina-utilizata-in-agricultura.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0846 secunde