Pachebotul "Silver Spirit" aduce 400 de turiști străini în portul Constanța

205
1
Pachebotul

Articole de la același autor

Pe măsură ce ne apropiem de mijlocul verii, tot mai multe nave de croazieră își anunță sosirea în portul Constanța. Pentru luna iulie sunt programate, deja, opt escale în terminalul de pasageri. 

Pachebotul "Silver Spirit" acostează astăzi, la ora 8. Urmează: "Costa Deliziosa" (294 metri), cu escale pe 5 iulie și 29 iulie, "Thomson Celebration" (214,7 metri) - pe 12 iulie, "Crystal Symphony" (238 metri) - pe 18 iulie, "Pacific Princess" (180,5 metri) - pe 21 iulie, "Tere Moana" (100,3 metri) - pe 23 iulie și super-yacht-ul "Vive la Vie" (59,8 metri) - pe 23 iulie.

Nava "Silver Spirit" face parte din flota de lux a armatorului Silversea Cruises. Și-a început voiajul pe 20 iunie, din portul Mykonos. Apoi, a făcut escale la Rhodes, Kusadasi, Istanbul, Sevastopol și Odessa. În portul Constanța, aduce circa 400 de turiști.

Popasul din străvechiul Tomis va dura până la ora 21. În acest răstimp. pasagerii vor participa la excursiile oferite de tour-operatori români: o croazieră în Delta Dunării la bordul unui vaporaș, cu un prânz pescăresc inclus; o excursie la cetatea Histria; croazieră și un prânz pe Insula Ovidiu; o partidă de călărie la herghelia Mangalia; o plimbare prin București; turul orașului Constanța, cu vizitarea principalelor atracții și shopping. 

"Silver Spirit" a fost construită în 2009, la Șantierul Naval Fincantieri Ancona. Are lungimea de 198,5 metri, lățimea de 26,2 metri, 36.009 tone registru brut, atinge o viteză maximă de 19,5 noduri și este înmatriculată sub pavilion Bahamas.

Este o navă de super lux, cu 11 punți și 370 de apartamente cu vedere la mare. Are șase restaurante, Spa, în suprafață totală de 850 metri pătrați, cluburi de noapte și de dans, cu muzică live, o piscină interioară și patru piscine exterioare. Pachebotul poate lua la bord 540 de pasageri și un echipaj de 376 oameni. 

Comentează știrea

Fug si ei ca de dracu´
1 iulie 2013
Carmen

Or sa fuga si astia ca si celalti turisti care au venit cu vaporul in Contanta ca de dracu´cand or sa vada in ce hal arata orasul european si cel mai mare port la Marea Neagra a Romaniei, Constanta. P.S. Intrebare: Primarul Contstantei de cheama Mazare pt. ca atat de mare-i creierul, sau de ce?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5705 secunde