Ovidiu Sorin Cupșa a participat la reuniunea ambasadorilor maritimi IMO

251
Ovidiu Sorin Cupșa a participat la reuniunea ambasadorilor maritimi IMO - ovidiucupsaaparticipat-1538148219.jpg

Articole de la același autor

În data de 27 septembrie 2018, în cadrul Zilei Maritime Mondiale IMO 2018, la sediul Organizației Maritime Internaționale din Londra, a avut loc cea de-a patra întâlnire a ambasadorilor maritimi IMO, printre aceștia numărându-se și Ovidiu Sorin Cupșa - directorul general al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV.

În cadrul reuniunii s-a discutat despre revizuirea programului ambasadorilor maritimi IMO. "Una din prioritățile IMO este aceea de a asigura omenirii un transport maritim într-o manieră care să răspundă nevoilor economiei globale și, de asemenea, securitate, protecția mediului și responsabilitate socială. În acest context, impactul Programului ambasadorilor maritimi IMO este fundamental pentru acțiunea de promovare a profesiilor din domeniul maritim și naval", a declarat Sorin Cupșa.

IMO reprezintă forul tutelar în reglementarea și standardizarea normelor de siguranță, securitate și de mediu a transportului maritim internațional. România este stat membru al Organizației Maritime Internaționale din 20 martie 1965, aflându-se pe primul loc în Europa ca furnizor de personal pentru flota maritimă mondială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Economie : Școală de vară la CERONAV
Pagina a fost generata in 0.5085 secunde