OSIM își dezvoltă aplicațiile online prin cooperare europeană

96
OSIM își dezvoltă aplicațiile online prin cooperare europeană - osimdezvoltaaplicatiileonlinepri-1611686864.jpg

Articole de la același autor

Oficiul de stat român pentru invenții și mărci (OSIM) și-a îmbunătățit aplicațiile front-office și back-office cu capacități suplimentare. Front-office-ul a fost extins cu cinci noi servicii online pentru mărci: limitare, retragere, drepturi de licențiere, opoziții și observații. De acum înainte, utilizatorii vor putea să depună aplicații de mărci comerciale folosind aceste servicii, îmbunătățind gradul de utilizare și oferind o experiență mai bună utilizatorului ca întreg.

Îmbunătățirile aduse interfeței cu utilizatorul și noile funcționalități ale software-ului back-office vor permite utilizatorilor OSIM să utilizeze mai eficient instrumentul, beneficiind în același timp de îmbunătățiri ale performanței în timpul activităților de zi cu zi.

OSIM și EUIPO vor continua să lucreze împreună pentru a spori și mai mult aplicațiile front-office și back-office în cursul anului 2021.

EUIPO și părțile interesate conlucrează la opt proiecte majore de cooperare europeană, cu scopul principal de a beneficia utilizatorii din întreaga UE prin furnizarea de instrumente și servicii de ultimă generație pentru birourile de PI din UE.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde