Oportunitățile de investiții din România, prezentate investitorilor din SUA

114
Oportunitățile de investiții din România, prezentate investitorilor din SUA - oportunitatiledeinvestitiidinrom-1527787375.jpg

Articole de la același autor

Bursele de valori din București, Varșovia și Praga s-au întâlnit cu investitorii americani în cadrul conferinței "Zilele investitorilor în Europa Centrală și de Est" dedicată promovării oportunităților
de investiții ale țărilor lor. Evenimentul a subliniat progresele realizate de piețele de capital și a prezentat companiile de top listate pe burse.


Conferința "Zilele investitorilor în Europa Centrală și de Est" a avut loc la New York în perioada 23-24 mai și a fost organizată de bursele de valori din București, Varșovia și Praga în colaborare cu firma de brokeraj independentă Wood & Company. În cele două zile ale evenimentului, 34 de companii din Polonia, Cehia și România s-au întâlnit cu 84 de investitori instituționali reprezentând cele mai mari 59 de case de investiții din SUA.
"Wood & Co. a fost încântată să colaboreze la acest eveniment inaugural, unic, la New York, cu Bursele de Valori din București, Praga și Varșovia. Este atât de important pentru dezvoltarea continuă a regiunii noastre ca oportunitățile de investiții din Europa Centrală si de Est să fie vizibile la nivel global pentru managerii de fonduri. În acest scop, am adus companii din România, care este o piață de frontieră pe lista de monitorizare a FTSE Russell pentru clasificarea ca piață emergentă; din Republica Cehă, o piață emergentă cu un mare echilibru între creștere și stabilitate; și din Polonia, care a fost recent promovată la statutul de piață dezvoltată de FTSE, dar care continuă să ofere acces la mai multe segmente ale unei economii dinamice și emergente. Feedback-ul de la investitorii americani cu privire la formatul evenimentului a fost excelent - mulțumim burselor noastre partenere pentru sprijinul acordat în obținerea acestui success," a spus Kristen Andrasko, Co-Head of Equities Wood & Company.


Reprezentanții burselor de valori prezenți la eveniment au declarat:
"În ultimii ani, piața de capital din România a întreprins o reformă profundă pentru îmbunătățirea infrastructurii și a legislației, precum și pentru facilitarea accesului investitorilor la piață și a lansării de noi oferte publice. Dialogul permanent cu investitorii instituționali străini reprezintă o prioritate pentru noi în promovarea oportunităților de investiții și îmbunătățirea constantă către cele mai bune practici în domeniu," Lucian Anghel, Președinte al Bursei de Valori București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 31 Mai 2018
Stire din Economie : Euro mușcă din dolar
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Economie : Bani mai mulți de la UE
Pagina a fost generata in 0.9191 secunde