€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Operatorii din industria turismului ar vrea să utilizeze zilieri

Ştire online publicată Vineri, 12 Aprilie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ministrul Finanțelor publice, Eugen Teodorovici, s-a întâlnit cu reprezentanți ai industriei turismului și alimentației publice. Printre 
temele solicitate a fi puse în discuție, se numără regimul zilierilor în acest sector, precum și o mai bună reglementare fiscală a serviciilor specifice în domeniul angajărilor din străinătate. 


„La propunerea membrilor HoReCa, reluăm discuțiile privind modalitatea de facilitare a utilizării de zilieri și în acest domeniu. Am arătat, și voi continua să fac asta, deschidere și flexibilitate și sunt încrezător că rezultatele acestor întâlniri vor avea rezultate foarte bune în primul rând pentru clienți, care sper că vor beneficia de servicii de calitate oferite de personal școlarizat corespunzător. De asemenea, trebuie să avem în vedere beneficiile pentru patronat și angajați, astfel am stabilit că vom face grupuri de lucru, care se vor reuni lunar pentru a identifica cele mai bune soluții atât pentru industria de profil, cât și pentru bugetul țării”, a precizat Eugen Teodorovici.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8608 secunde