Olimpiada sănătății și securității în muncă a ajuns la a 16-a ediție în SNC

231
Olimpiada sănătății și securității în muncă a ajuns la a 16-a ediție în SNC - olimpiada-1444147182.jpg

Articole de la același autor

Concursul de sănătate și securitate în muncă a intrat în tradiția Șantierului Naval Constanța, ajungând la a 16-a ediție. Eu sunt convins că numărul victimelor accidentelor de muncă ar scădea semnificativ, dacă exemplul ar fi urmat de toate unitățile economice din România.

Competiția din SNC este inițiată de Sindicatul Liber al Navaliștilor și organizată în colaborare cu echipa managerială, fiind un exemplu de bună colaborare între un sindicat și administrație, în folosul lucrătorilor.

Dede Perodin, președintele sindicatului, a declarat pentru cotidianul "Cuget Liber": "Având în vedere obiectivul concursului - creșterea nivelului de protecție a sănătății și securității la locul de muncă - anul acesta au intrat în competiție toate departamentele, secțiile și atelierele societății. Prima fază a concursului (la nivel de formații de maiștri) s-a încheiat pe data de 17 septembrie 2015. Cea de a doua etapă (la nivel de departamente, ateliere și secții) a început pe 5 octombrie 2015 și se va termina pe 15 octombrie 2015. Între cele două etape, concurenții au avut la dispoziție timp de pregătire, materialele bibliografice fiind puse la dispoziție cu sprijinul departamentului de specialitate al companiei.

Concursul se bucură de un mare interes din partea lucrătorilor navaliști. Colegii noștri au experiența a numeroase ediții, au spirit de competiție și țintesc spre premiile substanțiale cu care sunt răsplătiți primii trei clasați. Dar, în final, toată lumea va avea de câștigat, căci riscul de îmbolnăviri și accidente la locul de muncă se va diminua substanțial. Eu cred că cel mai mare premiu este să te întorci sănătos acasă, de la muncă. Sindicatul le urează succes tuturor concurenților!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1299 secunde