Oil Terminal pierde 3-4% din cifra de afaceri, din cauza ANAF

412
Oil Terminal pierde 3-4%  din cifra de afaceri, din cauza ANAF - oilterminalpierde34lasutadincifr-1547480140.jpg

Articole de la același autor

Compania Oil Terminal a informat acționarii și investitorii de pe piața de capital că, începând cu data de 1 februarie 2019, activitatea de încărcare a autocisternelor cu motorină în depozitele sale se va reduce substanțial, astfel că cifra de afaceri se va diminua cu 3-4%.

Cauza o reprezintă intrarea în vigoare a Ordinului nr. 3236 din 27 decembrie 2018, emis de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Actul normativ a modificat condițiile de autorizare a comercianților de produse petroliere, astfel încât o parte dintre clienții Oil Terminal nu le vor putea îndeplini noile condiții tehnice de reautorizare. Astfel, atestatele de comercializare ale operatorilor economici, inclusiv ale celor care încărcau produse energetice în autocisterne la Oil Terminal, pe bază de contract de prestări servicii, își pierd valabilitatea începând cu data de 31 ianuarie 2019.

Oil Terminal precizează că, în ceea ce o privește, a demarat etapele necesare obținerii autorizației pentru utilizarea garanției globale, conform prevederilor legale. Compania așteaptă ca Direcția Regională Vamală Galați să îi comunice valoarea necesară a fi garantată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Economie : Românii au devenit sclavii Fiscului
Pagina a fost generata in 1.6133 secunde