Oamenii de afaceri egipteni sunt invitați să investească în România

150
Oamenii de afaceri egipteni sunt invitați să investească în România - oameniideafaceriegiptenisuntinvi-1633457503.jpg

Articole de la același autor

Ovidiu Silaghi - secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie a României a primit vizita lui Moayad Eldalie - ambasadorul Republicii Arabe Egipt în România, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul întâlnirii, Ovidiu Silaghi a declarat: „România poate să ofere investitorilor egipteni mult mai multe oportunități de dezvoltare a businessului, pe lângă cea reprezentată de turism. Agricultura și industria alimentației, de exemplu, pot fi un subiect de interes comun. Ambele state dețin suficientă experiență în domeniu pentru a se putea ajuta reciproc. De asemenea, transportul maritim poate contribui la dezvoltarea relațiilor comerciale bilaterale dintre cele două țări, România fiind un susținător al proiectului de valorificarea transportului maritim prin canalul Suez. De asemenea, suntem deschiși în ceea ce privește o cooperare cu partea egipteană care să vizeze dezvoltarea atât a portului Constanța, cât și a întregii zone”.

Ambasadorul Moayad Eldalie a ținut să sublinieze importanța cooperării cu România și, de asemenea, faptul că „este foarte important că România susține valorificarea transportului maritim prin canalul Suez, ceea ce va însemna, implicit, și o creștere a volumului schimburilor comerciale cu Egiptul. De altfel, vom participa la evenimentul organizat de către CCIR, pe data 21 octombrie, privind transportul pe Marea Neagră și fluviul Dunărea”.

CCIR a fost solicitată de către partea egipteană să intermedieze o întâlnire cu membrii conducerii companiei Transporturile Aeriene Române (TAROM), în vederea stabilirii unor conexiuni aeriene suplimentare cu statul african, în scopul promovării acestei destinații pentru turiștii români.

Cătălin Prunariu - directorul general al Tarom a declarat: „Compania Tarom este deschisă către orice propuneri referitoare la extinderea operațiunilor și pentru alte destinații decât cele existente deja. În acest sens, vom analiza propunerea părții egiptene de a opera și pe alte aeroporturi decât cel din Hurgada, oferind astfel mai multe opțiuni turiștilor români de a își petrece vacanțele și, totodată, de a facilita interacțiunea dintre antreprenorii din cele două state”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4513 secunde