O nouă tragedie printre navigatorii români. Un marinar a murit în Bahamas

647
O nouă tragedie printre navigatorii români. Un marinar a murit în Bahamas - marinar-1451831529.jpg

Articole recomandate

O nouă tragedie lovește lumea shipping-ului românesc. După nenorocirea de zilele trecute, când doi marinari români au fost loviți în plin de un camion în incinta unui port din Malaezia, unul dintre ei decedând și celălalt fiind grav rănit, Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat ieri o altă tragedie.

Marinarul român A. I. Petru, șef mecanic pe nava Montreal, sub pavilion Liberi, a decedat în noaptea de sâmbătă, 2 ianuarie, în spitalul Doctors Hospital din Nassau, Bahamas, unde fusese spitalizat în noaptea de Anul Nou, cu probleme medicale interne.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de SLN, marinarul român era în voiaj și, în timp ce nava se afla în apropiere de Bahamas, a reclamat dureri acute în zona ficatului, drept pentru care co-mandantul vasului a alertat autoritățile și a solicitat preluarea și transportarea șefului mecanic la spital, pe calea aerului.

"Din păcate, la două zile după internare, reprezentanții spitalului au anunțat decesul marinarului român", se arată în comuni-catul de presă al SLN, citat de Agerpres.

La jumătatea acestei săptămâni, Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat decesul unui alt marinar, comandant, în vârstă de 37 de ani, produs în urma unui accident rutier petrecut în incinta portului Penang din Malaezia. În accident a fost rănit ofițerul mecanic, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au fost loviți de o mașină de transport marfă din interiorul portului, unde își desfășurau activitatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Tragedie la Constanța, de Crăciun!
Pagina a fost generata in 1.1004 secunde