O nouă serie de ateliere în cadrul Platformei naționale de bune practici pentru romi

116
O nouă serie de ateliere în cadrul Platformei naționale de bune practici pentru romi - onouaseriedeateliereincadrulplat-1602177383.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene, prin intermediul Punctului Național de Contact pentru Romi, derulează cea de-a doua serie de ateliere regionale în cadrul proiectului „Platforma națională de bune practici pentru romi”. Atelierele se desfășoară până pe data de 29 octombrie 2020 și au acoperire națională.

În prima serie de ateliere, accentul a fost pus pe identificarea nevoilor și problemelor cu care se confruntă comunitățile cu romi. Seria a doua se axează pe analizarea studiilor de caz primite de la participanții prezenți în cadrul primei serii de ateliere, precum și pe identificarea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor din comunitățile cu populație romă. Astfel, se urmărește facilitarea schimbului de experiențe la nivel local, regional și național cu scopul promovării exemplelor de bună practică și a posibilelor soluții pentru rezolvarea problemelor din comunitățile cu populație romă. Rezultatele atelierelor vor servi la fundamentarea politicilor publice ce au ca obiectiv principal dezvoltarea și îmbunătățirea situației romilor, atât la nivel comunitar, cât și la nivelul întregii țări.

Proiectul „Platforma națională de bune practici pentru romi” este cofinanțat de Comisia Europeană și are o valoare de 65.000 de euro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde