O nouă concentrare pe piața investițiilor corporatiste

118
O nouă concentrare pe piața investițiilor corporatiste - onouaconcentrarepepiatainvestiti-1637856313.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Morphosis Capital Fund I Cooperatief preia Clinica Medical Service și, indirect, Chronos Medical Solutions, Estetica Team și societatea, Beauty SPV.

Morphosis este un fond de investiții din Olanda, înființat în anul 2018, organizat sub forma unui SRL, având drept obiect de activitate achiziționarea de participații în alte companii. În România, Morphosis Capital Fund I Cooperatief activează, prin intermediul societăților

deținute în portofoliul său de investiții, în următoarele domenii: servicii IT, servicii de asistență medicală specializată de nișă (servicii imagistice medicale, cu accent pe investigații RMN și CT) și servicii de asistență medicală stomatologică.

Clinica Medical Service , Chronos Medical Solutions S.R.L, Estetica Team și Beauty SPV au ca activități principale servicii de chirurgie și medicină estetică, tratamente cosmetice și corporale și vânzarea de produse cosmetice.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței. (I.T.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5 secunde