O nouă concentrare economică pe piața serviciilor financiar-bancare

142
O nouă concentrare economică pe piața serviciilor financiar-bancare - onouaconcentrarepepiataserviciil-1633629677.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania SA intenționează să preia Idea Bank SA și, indirect, Idea Investment SA, Idea Leasing IFN SA și Idea Broker de Asigurare SRL.

Banca Transilvania SA este principala societate a Grupului Financiar Banca Transilvania care furnizează o gamă largă de servicii financiare în România, precum: servicii bancare, servicii de investiții, servicii de administrare a portofoliilor și leasing.

Idea Bank SA, Idea Investment SA, Idea Leasing IFN SA și Idea Broker de Asigurare SRL fac parte din Grupul Idea în România. Idea Bank SA oferă servicii financiar-bancare, Idea Investment SA oferă servicii de consultanță financiară pentru companiile din grupul Idea, în timp ce Idea Leasing IFN SA furnizează servicii de leasing financiar și credite destinate persoanelor juridice, iar Idea Broker de Asigurare SRL intermediază produse de asigurare.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4457 secunde