O nouă concentrare economică pe piața produselor din plastic

133
O nouă concentrare economică pe piața produselor din plastic - onouaconcentrareeconomicapepiata-1627052993.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Grupul Proplast, prin intermediul Nutripack SAS, preia Omniform SA și, indirect, Duton Plast Muscel SA.

Grupul Proplast, prin intermediul filialelor sale, este activ în principal în producția de ambalaje din plastic rigid, în forma tăvilor, pe piața europeană. Grupul Proplast este, de asemenea, activ în sectorul vânzării de pahare de plastic reutilizabile și în producția de

echipamente și instrumente necesare pentru injecția plasticului.

Grupul Omniform este specializat în producția de ambalaje, tăvi și blistere personalizate, în principal pentru industrii alimentare.

Duton Plast Muscel SA, filiala din România a Omniform SA, produce recipiente din plastic de unică folosință, destinate în principal industriilor alimentare.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde