O nouă concentrare economică pe piața materialelor de construcții

155
O nouă concentrare economică pe piața materialelor de construcții - onouaconcentrareeconomicapepiaaa-1634138630.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Romcim SA preia compania Euroagregate SRL și, totodată, achiziționează activitățile firmelor SUT-ICIM SA și I.R.C.A. SRL.

Romcim SA face parte din Grupul CRH și este activă pe piața producției de ciment, agregate, betoane și elemente prefabricate din beton. Romcim SA deține și operează două fabrici de ciment la Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare la Târgu-Jiu, precum și o rețea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate, stații de betoane, stații producătoare de elemente prefabricate de beton.

Grupul CRH este un grup cu prezență la nivel mondial, având o activitate diversificată în domeniul materialelor de construcții în întreaga lume și este prezent la nivel național prin participații directe ale Romcim, respectiv prin participații ale altor companii din grup într-o serie de societăți din România.

Euroagregate SRL, respectiv SUT-ICIM SA și IRCA SRL sunt active în domeniul materialelor de construcții și își desfășoară activitățile în județul Brașov.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7683 secunde