O nouă concentrare economică pe piața materialelor de construcții

1350
O nouă concentrare economică pe piața materialelor de construcții - onouaconcentrareeconomica29augus-1630249129.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Wintertub SRL intenționează să preia compania Palplast SA. Wintertub SRL este o societate vehicul deținută de către Winter Com SRL și persoana fizică Marius Ciprian Smărăndăchescu.

Winter Com SRL este un distribuitor de țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), țevi și fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranți, capace de canalizare și alte materiale pentru instalații în construcții.

Palplast SA are ca activitate principală producția de țevi și fitinguri PEID, dar comercializează și alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune și electro-fuziune, țevi PVC și țevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței, această tranzacție reprezintă o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7495 secunde