O nouă concentrare economică pe piața materialelor de construcții

145
O nouă concentrare economică pe piața materialelor de construcții - concentrareeconomicapepiatamater-1629116088.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care Romcim SA intenționează să preia compania Euroagregate SRL, precum și activitățile firmelor SUT-ICIM SA și I.R.C.A. SRL.

Romcim SA, companie a grupului CRH, este activă pe piața producției de ciment, agregate, betoane și elemente prefabricate din beton. Ea deține și operează două fabrici de ciment la Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare la Târgu-Jiu, precum și o rețea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate, stații de betoane, stații producătoare de elemente prefabricate de beton.

Companiile Euroagregate SRL, SUT-ICIM SA și IRCA SRL sunt active în domeniul materialelor de construcții și își desfășoară activitățile în județul Brașov.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare

economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8495 secunde