O nouă concentrare economică pe piața industriei auto

127
O nouă concentrare economică pe piața industriei auto - onouaconcentrare-1623246031.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Adler Pelzer Holding GmbH achiziționează divizia de sisteme acustice și capitonaje moi aparținând Faurecia Automotive Holdings S.A.S.

Grupul Adler Pelzer dezvoltă, produce și furnizează sisteme pentru confortul acustic și termic al vehiculelor, specializat în mod deosebit în sectorul automobilelor. Grupul Adler Pezler este prezent în România prin subsidiara Adler Pelzer Automotive Romania S.R.L, care are ca obiect de activitate principal fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule.

Grupul Faurecia este un furnizor global în industria automobilelor, producând sisteme pentru numeroase aplicații în domeniul auto, pentru scaune/banchete auto, dispozitive electronice și sisteme complete pentru interiorul auto. Grupul Faurecia desfășoară activități pe piața românescă prin intermediul Faurecia Romania SRL, companie specializată în producerea de componente interioare pentru vehicule, scaune auto și mobilitate curată.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde