O nouă concentrare economică pe piața farmaceutică

104
O nouă concentrare economică pe piața farmaceutică - onouaconcentrareeconomicapepiata-1615312808.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Pharma Life Med SRL intenționează să preia grupul de societăți CED Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL.

Compania Pharma Life Med SRL este membră a Grupului Med Life, care desfășoară activități pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, operând un lanț propriu de farmacii comunitare localizate atât în București, cât și în țară.

Grupul societăților CED Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL desfășoară, în principal, activități pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, respectiv în farmacii, localizate la nivelul Municipiului București și în județul Ilfov.

În urma acestei tranzacții, Pharma Life Med SRL ar urma să achiziționeze șase farmacii comunitare. În conformitate cu prevederile Legii concurenței, această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Instituția va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3945 secunde